13 mei

13 mei, een bijzondere dag

13 mei openen wij Mijn Galerie. Een bijzondere dag in het bestaan van Mijn Lijstenmakerij. Wat maakt deze dag dan zo bijzonder. Laten we beginnen met het grote billboard dat al twee weken voor de opening bij het station staat. Daar hebben we veel reacties op gehad. Heel veel positieve reacties. De aandacht in de krant die we gekregen hebben en natuurlijk dat Ad van den Boom de openingsexpositie heeft verzorgd. Meer dan 30 werken zijn de komende vier maanden bij ons aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum te zien. Bomen en hun verhalen is de titel van zijn expositie. Het zijn verhalen over de natuur en hoe we de schepping van moeder de natuur zouden moeten koesteren. Wat natuurlijk ook bijzonder is, is Jan Rudolph de Lorm, museumdirecteur Singer Laren, de opening doet.

Waarom Mijn Galerie?

Kunstenaars een platform bieden om hun werk te exposeren. Lang hebben we nagedacht hoe we het een en ander vorm zouden geven. De hulp  van Ad van den Boom en van Lydia Medinger in het bijzonder heeft ons verder gebracht. We zijn tot de conclusie gekomen dat we geen vergoeding willen hebben om bij ons te exposeren. Kunstenaars hebben het al moeilijk genoeg. Bovendien kan Hilversum als mediastad nooit genoeg aan creativiteit doen.

Hoe gaat het verder?

Op dit moment zijn we samen met Lydia en Ad aan het kijken wie de volgende kunstenaar wordt die bij ons komt exposeren. En zoals het er nu naar uitziet, gaat dit een kunstenaar worden die bekend is. We houden jullie hier graag op de hoogte over alle ontwikkelingen.

Maar eerst gaan we genieten van de opening op 13 mei.