Wandsculpturen

Wandsculpturen in Mijn Galerie

Kunstenaars een podium bieden om hun werk tentoon te stellen zonder dat zij daar iets voor hoeven te betalen. Dat was een van de redenen om bijna een jaar geleden onze Galerie te beginnen. Inmiddels hebben we twee exposities achter de rug. De eerste expositie met schilderijen van Ad van den Boom en de tweede expositie met foto’s van Dinie Brouwer. Ook was het ons streven om kunstenaars uit alle disciplines welkom te heten. Met onze derde expositie geven we ook hier invulling aan, want van 22 februari tot en met 30 april zijn de wandsculpturen van Sjaak & Oko te zien in Mijn Galerie. Het thema van de expositie luidt ‘Stille getuigen’.

Een tijdloze collectie over een thema zo oud als de weg naar Rome, en tegelijkertijd actueler dan ooit.

Bijzondere wandsculpturen

Ervaar een serie gedurfde wandsculpturen en lichtinstallaties van kunstenaarsduo Sjaak & Oko. Werken die verhalen vertellen over controversiële thema’s.

Samengesteld uit materialen die men terugvindt in peeskamers, nachtclubs en exclusieve erotische clubs. Het werk verkent verbanden en paradoxen tussen onderwerpen als lust, liefde, schoonheid, geweld, schade en schande.

Over Sjaak & Oko

Sjaak heeft een achtergrond in modeontwerp en Oko studeerde aan de gerenommeerde Designacademie Eindhoven. Hun complementaire vaardigheden, vergelijkbare interesses en scherp oog voor detail zorgen voor unieke werken.

Het kunstenaarsduo kent elkaar uit Baarn. Hun bijnamen hebben ze gekregen op het Baarns Lyceum. Sjaak is de bijnaam van Isaac Bjastad en Oko is de bijnaam van Thom Kool.

Openingstijden

Mijn Galerie is te vinden aan de ’s-Gravelandseweg 27B in Hilversum in hetzelfde pand waar ook Mijn Lijstenmakerij gevestigd is. De galerie en lijstenmakerij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.