Exposeren

Exposeren bij Mijn Galerie. Zo werkt het.

Bij Mijn Galerie kunnen kunstenaars voor een periode van vier maanden werk exposeren. Kunstenaars uit heel Nederland en uit bijna alle disciplines zijn welkom.

In tegenstelling tot andere galeries, hoeven kunstenaars niet te betalen om hier te exposeren. Ook hoeven zij geen percentage af te dragen over werken die verkocht worden. Als tegenprestatie gaat Mijn Lijstenmakerij er wel vanuit dat eventueel inlijstwerk door hen verzorgd zal worden. Ook wordt de kunstenaar gevraagd om een door hem/haar te bepalen kunstwerk ter beschikking te stellen.

Aanmelding

  • Kunstenaars kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@mijngalerie.com met daarin vijf werken en een cv.
  • Aanmeldingen worden beoordeeld door een ‘ballotagecommissie’. Deze commissie bestaat uit leden die actief bij de kunst betrokken zijn.
  • Als extra informatie nodig is, kan de kunstenaars daarom gevraagd worden.
  • Na beoordeling door de ballotagecommissie en na goedkeuring door Mijn Galerie wordt deelname per e-mail bevestigd aan de kunstenaar. Ook wordt in deze mail de periode waarin het werk geëxposeerd kan worden gedeeld.
  • Geselecteerde kunstenaars ontvangen bovendien een expositieovereenkomst en het verzoek om deze binnen 30 dagen ondertekend en persoonlijk in te leveren bij Mijn Galerie.